Seminar

BREZPLAČEN 3-URNI SEMINAR

Česar nas niso naučili v šolah - finančna pismenost

14.3.2017 , ob 18.00h | Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana

Ste se kdaj vprašali, zakaj nas o tako pomembni temi, kot je ravnanje z denarjem, v šoli nič ne učijo? Se zavedate, kaj vse pridobite, če znate pravilno ravnati s svojim denarjem? Ste že kdaj obiskali triurni seminar, kjer ste pridobili konkretne napotke, s katerimi ste lahko že v manj kot mesecu dni prihranili veliko in s tem izboljšali svojo finančno situacijo?

Če ste na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili z ne, potem imate dober razlog, da obiščete naš izjemen seminar, na katerem boste pridobili več kot samo napotke za prihranke in korake do finančne neodvisnosti.

Potek seminarja:

 • Konkretni napotki o upravljanju z osebnimi financami, ki jih mora danes vedeti vsak, tako zdravnik, odvetnik, delavec v proizvodnji, študent ali upokojenec
 • Praktična delavnica z Matjažem Štamulakom o finančni pismenosti, na kateri boste pridobili celoten vpogled vaše družinske finance ter napotke, kako izboljšati družinsko bilanco in kam učinkovito investirati presežke
 • Predavanje Petre Škarja, avtorice več knjižnih uspešnic in predavateljice, o tem, kako nas poleg podjetništva, v šoli niso naučili nič o finančni pismenosti – njena življenjska zgodba
 • Zaključno predavanje Irene Linasi Rogač o življenjskih napotkih za uspešno upravljanje z osebnimi financami

Kaj se boste na seminarju naučili:

 • Kaj je to finančna pismenost in zakaj je tako zelo pomembna.
 • Zakaj imamo vedno manj denarja
 • Kakšna je najverjetnejša finančna prihodnost
 • Kje si pridobiti znanje in se finančno opismeniti
 • Cilj finančne pismenosti
 • Praktični nasveti in analiza 

Katera znanja boste pridobili:

 • Osnovne napotke za dosego finančne pismenosti
 • Praktičen primer kontrole analize prihodkov in odhodkov
 • Napotke za dodatne prihranke
 • Uspešne življenjske zgodbe posameznikov in primeri, iz katerih se lahko učimo
 • 5 korakov do finančne pismenosti

Kdo bo z vami na seminarju?

matjaz-stamulak

Matjaž Štamulak

Matjaž je edinstven. V kolikor ga poznate, to že veste. Vsem ostalim bo z veseljem ponudil možnost, da ga spoznate. Prepričani smo v eno – v kolikor boste sodelovali z njim, boste imeli prave informacije ob pravem času. In vaše finance vam bodo hvaležne. Naj bodo le te v dobri kondiciji!

Svoje dolgoletne izkušnje, znanja in poznanstva preusmerja v dobrobit svojih strank, poslovnih partnerjev in ostalih ljudi. Z njegovo 100 % poklicno predanostjo financam, 14 letnimi izkušnjami in neprecenljivim znanjem ter poznavanjem finančnih sistemov, je sinonim dobrih poslovnih praks na področju osebnih financ v Sloveniji.

Iz njega veje zdrav pozitiven duh, ki ga nevsiljivo širi na svoje sodelavce, poslovne partnerje in stranke.

Petra-Skarja

Petra Škarja

Petra o sebi pravi: Spodbujam podjetnost in ustvarjalnost, saj vas to pripelje preko uspeha do svobode pri delu in v življenju – in s tem do morda najpomembnejšega temelja sreče in zadovoljstva. Bodi to, kar si, delaj to, kar te veseli, je moje osnovno vodilo. In JUST DO IT – s srcem.

Sicer pa oseba z izjemnimi sanjami, željami in pravljično podobo sveta. Vodi me misel Alberta Einsteina: “Vesolje nam ne bi posadilo sanj v naša srca, če mi ne bi dalo tudi moči, da te sanje uresničimo.”

Sicer avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi je knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko.

Irena-Linasi-Rogac-direktorica-Tim-Valores.1457768471.jpg.o.240px.jpg.240px

Irena Linasi Rogač

Irena je podjetnica. Že več kot 20 let. Je tudi izredna predavateljica, ki občinstva nikoli ne pusti ravnodušnega. Nikoli. Podjetništvo zna predstaviti na način, ki v posamezniku prebudi željo, da se tega loti tudi sam. Predvsem pa je oseba z neverjetno energijo, ki jo uspešno prenaša na ljudi, s katerimi se druži.

Sicer je Irena solastnica uspešnega podjetja Tim Valores, ekonomistka, finančna svetovalka in predavateljica, ki je predavala na različnih Regionalno razvojnih agencijah, Gospodarski zbornici Slovenije, Centru za poslovno usposabljanje , itn…

Skozi svojo podjetniško pot ljudem vseskozi pomaga, da z njeno pomočjo postanejo in ostanejo – finančno pismeni!

SEMINAR JE BREZPLAČEN - PRIJAVITE SE!

Seminar organiziramo v torek, 14.03.2017 od 18. do 21. ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenija v Ljubljani.

Spletna stran uporablja piškotke! Z brskanjem po strani se strinjate z namestitvijo.